Nieuwbouw

Keuken op maat 

Bent u op zoek naar een keuken die voldoet aan uw eisen en die is gemaakt naar uw smaak? Kies dan voor een keuken van Racké Keukens die volledig naar uw wensen kan worden gemaakt. Bij Racké Keukens worden alle keukens zelf ontworpen, gemaakt in onze eigen werkplaats en door ons gemonteerd bij u thuis. U bent dan ook niet gebonden aan standaarduitvoeringen en maten. Ook voor de inbouwapparatuur zijn vele mogelijkheden van merken zoals bijvoorbeeld Miele, Siemens, ATAG en Bosch. 

Voor iedere ruimte een passende keuken op maat 

Een standaard keuken bevat altijd standaardmaten. Er is vaak wel een mogelijkheid qua maatwerk, maar dan doet u altijd concessies. Bij een maatwerk keuken voegt alles zich naar de beschikbare ruimte. Ook als er vervelende hoekjes of schuine plafonds zijn. Wij ontwerpen uw keuken zo dat ook ieder hoekje optimaal benut kan worden. Zo gaat er geen ruimte verloren en gaat de uitstraling er niet op achteruit. Ook maken wij graag de indeling van de keuken naar uw wens. Daarnaast zijn onze maatwerkkeukens kwalitatief erg goed, waardoor ze een hele lange levensduur hebben.  

Verschillende materialen 

U heeft bij Racké keukens alle vrijheid in de keuze voor materiaal en afwerking. Voor een warme sfeer is eikenhout een goede optie, eikenhout is kwalitatief hoogwaardig en een stevige houtsoort. Maar dat is niet het enige, u heeft ook op het gebied van keukenbladen een ruime keuze. U heeft de keuze uit de beste kwaliteit werkbladen van zowel graniet, keramiek, composiet en kunststof.  

De invulling van uw keuken 

Wij denken graag met u mee, als het gaat om de invulling van uw keuken. U kunt hierbij denken aan de grepen op de kastjes en lades, maar ook over het keukenblad. Daarnaast is het ook aan te raden om na te denken over de apparatuur, u heeft keuze uit alle merken apparatuur. Wij zullen de gekozen apparatuur zorgvuldig verwerken in uw keuken om de gewenste uitstraling te behouden.  

Racké Keukens voor uw keuken op maat! 

Racké Keukens helpt u graag verder met het realiseren van uw keuken op maat. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!  

Racké Keukens logo
Racké Keukens

Copyright © 2024 Racké Keukens | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM